Sikra.dk

Grafik: Det Blå EU Sygesikringskort

Den 1. august 2014 træder nye dækningsregler i kraft og du er ikke længere dækket af det gule sygesikringsbevis (Sundhedskortet) på rejser uden for Danmark.

Du er i stedet dækket af det blå EU-sygesikringskort, som dog langtfra yder samme dækning som Sundhedskortet! men hvordan er det nu lige reglerne er for det blå EU sygesikringskort og er man dækket godt nok eller skal man have en rejseforsikring?

Alt det, og meget mere, får du svaret på i nedenstående infografik, hvor reglerne for det blå EU sygesikringskort er illustreret og sammenlignet med en traditionel rejseforsikring. Du finder også et europakort, der viser, hvordan egenbetalingen er i de europæiske lande.

EU-sygesikringskort vs. rejseforsikring
© Sikra.dk. Du må gerne indsætte denne grafik på din egen hjemmeside, bare du samtidig henviser tilbage til Sikra.dk som kilden.
Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp til indsættelse af grafikken på din hjemmeside.

Få et godt tilbud på dine forsikringer!

Der kan være mange penge, at spare på dine forsikringer. Der er især store besparelser, hvis du samler dine forsikringer hos ét forsikringsselskab. Slip for alt bøvlet med, at indhente tilbud på forsikringerne - udfyld formularen og modtag 3 tilbud på dine forsikringer.